0,00
  • No products in the cart.

Verzending

Verzendingskosten

De verzendingskosten worden gerekend aan een vast bedrag, ongeacht het gewicht of het aantal bestelde artikelen. Wij behouden ons het recht voor om onze verzendingstarieven aan te passen indien nodig. Verzendingskosten staan steeds duidelijk vermeld op uw orderbevestiging en op uw factuur.

Levering

Wij doen steeds ons best om uw bestelling zo spoedig mogelijk te bezorgen. Dat is meestal binnen de 1 tot 10 werkdagen nadat we uw betaling hebben ontvangen. De levertermijn kan oplopen als de bestelde artikelen niet in voorraad zijn of als er zich andere problemen voordoen die voor vertraging zorgen. In dat geval zal u steeds een bericht van ons ontvangen.

Vertragingen veroorzaakt door PostNL kunnen wij niet voorzien. Heeft u van ons een bericht gekregen dat uw pakket verzonden is en laat de levering langer dan 10 werkdagen op zich wachten, dan vragen we om eerst op de website van PostNL uw zending te traceren met de code die u ontvangen heeft. Indien dit geen duidelijkheid brengt, neem dan contact met ons op.

Bij afwezigheid op het tijdstip van levering ontvangt u een schriftelijke kennisgeving in de brievenbus. U kunt uw pakket vanaf de volgende werkdag afhalen in het dichtstbijzijnde PostNL-postpunt, waar het 14 dagen blijft alvorens naar ons terug te keren.

Overeenkomstig de wet “kopen op afstand” bedraagt de maximale levertijd dertig dagen, tenzij anders overeengekomen. Indien deze leveringsperiode niet haalbaar is, dient San-thee de klant hiervan tijdig te verwittigen en heeft de klant het recht de bestelling te annuleren, zonder bijkomende kosten. Eventueel reeds betaalde bedragen worden in dat geval binnen de dertig dagen terugbetaald.

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.