Thee voor horeca
Het smaakverschil tussen kwaliteitsvolle losse thee en thee uit builtjes is groot. In vele bistro’s, brasserieën en restaurants wordt veel aandacht geschonken aan koffiebereidingen, maar blijven thee en infusies in de kou staan. Thee en infusies worden meestal niet juist omschreven op de kaart en op de verkeerde manier geserveerd. Een paar eenvoudige regels die in de horeca goed toepasbaar zijn, zorgen al voor een opmerkelijke verbetering.
Maak het verschil en laat ons helpen om jouw horeca zaak een aantrekkelijke theekaart te bezorgen. Neem contact met ons op en we komen vrijblijvend langs om onze thee en toebehoren aan u voor te stellen.
Hier kan je onze thee alvast proeven/kopen:
West-Vlaanderen
Bij boer Bart – Booitshoeke
CWART – Knokke-Heist
Gastro Henri – Roeselare
Oost-Vlaanderen
Broodjeszaak Cheers – Zottegem
Café De Weegbrug – Brakel
Het Bruggenhuis – Geraardsbergen
Lokaal – Gent
Restaurant Eekeveld – Brakel
SKOV – Buggenhout
Toi et Moi – Gent
Two Cooks – Velzeke
Wine and Dine – Oudenaarde
Zwadderkotmolen – Oudenaarde
Vlaams-Brabant
Auberge Napoleon – Meise
Boumme Patate – Westrode
De Cleyne Taefel – Zoutleeuw
De Metinas – Asse
Het Brouwershuis – Steenhuffel
Marc’s Wafels – Steenhuffel
MC Square – Diegem
Resto SudWest – Kapelle-op-den-Bos
Zjat’O – Londerzeel
Antwerpen
O’Bistro – Bonheiden
Rebel & Bakes – Rijmenam
Limburg
De Poorterij – Dilsen
Hotel Zuid – Genk
Venise – Sint Truiden